مجموعه … شما را به خرید بهترین محصولات اسد خوراکی و غیر خوراکی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

تولید انواع اسید سیتریک خشک

اسید سیتریک ایرانی

تولید انواع اسید سیتریک خشک اولین بار در سال ۱۷۸۴  توسط شیمیدان کارل ویلهم به صورت مونوهیدرات یا بدون آب ایجاد شد.

کافی است که شما دما را به ۷۸ درجه برسانید و سپس اسید سیتریک موجود در آبلیمو به صورت ذرات کریستال البته با کمی ترفند های خاص شیمی، تجزیه شده و جدا گردد و اگر بخواهید همین اسید سیتریک را تجزیه کنید، کافیست که دما را تا ۱۷۸ درجه بالا ببرید، آن موقع مشاهده خواهید کرد که اسید سیتریک خشک بدست آمده به صورت کریستال از بین می رود و تجزیه می شود.

ph محلول یک میلی اسید سیتریک نزدیک به ۳٫۲ است. در حالی که برای مرکبات اگر غلظت کاهش یا افزایش داشته باشد، می تواند درصد ph بیشتر و یا کمتر باشد.

نام مدیریت مجموعه
من در حوزه اسید خوراکی و غیر خوراکی فعالیت میکنم

مجموعه … شما را به خرید بهترین محصولات اسد خوراکی و غیر خوراکی دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *