آراد برندینگ
خانه / اسید سیتریک خوراکی / میزان مجاز اسید سیتریک خوراکی خشک در مربا

میزان مجاز اسید سیتریک خوراکی خشک در مربا

چرا شرکت ها باید میزان مجاز اسید سیتریک خوراکی خشک را در مربا مورد توجه قرار دهند؟ آیا این ماده در طعم محصول نیز تاثیر خواهد داشت؟

یکی از بهترین طعم دهنده ها و نگهدارنده ها برای مربا اسید سیتریک خشک خوراکی بشمار می آید. به همین دلیل شرکت های تولید کننده بهترین اسید سیتریک را تهیه کرده و بکار خواهند گرفت.

اما طبیعتا کاربرد مواد شیمیایی مانند اسید سیتریک در مربا باید مورد توجه قرار گیرد. زیرا هم می تواند طعم آن را تحت تاثیر قرار داده و هم ماندگاری را آن به میزان قابل توجه افزایش دهد.

مطلب پیشنهادی

اسیدسیتریک

ترکیب اسید سیتریک خوراکی با جوش شیرین

چرا برخی از تولید کننده های صنایع غذایی ترکیب اسید سیتریک خوراکی و جوش شیرین …

پاسخ دهید

آراد برندینگ