آراد برندینگ
خانه / اسید سیتریک خشک / تولید انواع اسید سیتریک خشک

تولید انواع اسید سیتریک خشک

تولید انواع اسید سیتریک خشک اولین بار در سال ۱۷۸۴  توسط شیمیدان کارل ویلهم به صورت مونوهیدرات یا بدون آب ایجاد شد.

کافی است که شما دما را به ۷۸ درجه برسانید و سپس اسید سیتریک موجود در آبلیمو به صورت ذرات کریستال البته با کمی ترفند های خاص شیمی، تجزیه شده و جدا گردد و اگر بخواهید همین اسید سیتریک را تجزیه کنید، کافیست که دما را تا ۱۷۸ درجه بالا ببرید، آن موقع مشاهده خواهید کرد که اسید سیتریک خشک بدست آمده به صورت کریستال از بین می رود و تجزیه می شود.

ph محلول یک میلی اسید سیتریک نزدیک به ۳٫۲ است. در حالی که برای مرکبات اگر غلظت کاهش یا افزایش داشته باشد، می تواند درصد ph بیشتر و یا کمتر باشد.

مطلب پیشنهادی

اسید سیتریک خشک

نرخ فروش اسید سیتریک خشک صنعتی تولید ایران

فروش عمده اسید سیتریک خشک مناسب مصارف صنعتی و خوراکی تولید شرکت های ایرانی، در …

پاسخ دهید

آراد برندینگ