آراد برندینگ
خانه / دسته‌بندی نشده / تولید اسید سیتریک از کاه گندم

تولید اسید سیتریک از کاه گندم

چه مزیت هایی در کاه گندک وجود داشته که شرکت های مختلف اسید سیتریک را از آن تولید می کنند؟ آیا این ماده شیمیایی را می توان در زمینه های مختلف بکار گرفت؟
با توجه به اینکه کاه گندم در خود مقادیر زیادی اسید از نوع خوراکی داشته و دسترسی به این محصولات نسبتا آسان است، شرکت های زیادی از آن بهره می گیرند. اسید سیتریک تولید شده از کاه در صنایع غذایی کاربرد داشته و ایرانی ها نیز در تولید آن تخصص دارند.
در حال حاضر که شرکت های مختلف آن را تولید و به بازار عرضه می دارند، هر کارخانه می توان حجم زیادی از اسید سیتریک را خریداری کند.

مطلب پیشنهادی

اسید سیتریک آنهیدروز

کاربرد جوهر لیمو خوراکی در لواشک

چرا شرکت های مختلف به منظور کاربرد جوهر لیمو خوراکی در لواشک دقت زیادی در …

پاسخ دهید

آموزش تجارت معرفی تاجران بازار تهاتر ايران