آراد برندینگ
خانه / اسید سیتریک خوراکی / ترکیب اسید سیتریک خوراکی با جوش شیرین

ترکیب اسید سیتریک خوراکی با جوش شیرین

چرا در برخی از تولیدات کارخانه ها ترکیب اسید سیتریک خوراکی با جوش شیرین را بکار می برند؟ آیا می تواند در افزایش ماندگاری تاثیر داشته باشد؟

اسید سیتریک خوراکی که جوهر لیمو نیز نام دارد، یکی از بهترین مواد شیمیایی به منظور افزایش ماندگاری مواد غذایی می شوند. بخصوص اینکه در برخی از تولیدات می توان ترکیب جوش شیرین و اسید سیتریک را به راحتی استفاده کرد.

طبیعتا این ترکیب باید به صورت تخصصی مورد بهره قرار گیرد. لذا باید در مواد غذایی بکار گرفته شود که بر روی طعم آنها تاثیر منفی نداشته و در عین حال سبب افزایش ماندگاری آنها شود.

مطلب پیشنهادی

اسیدسیتریک

ترکیب اسید سیتریک خوراکی با جوش شیرین

چرا برخی از تولید کننده های صنایع غذایی ترکیب اسید سیتریک خوراکی و جوش شیرین …

پاسخ دهید

آراد برندینگ